изпрати лично съобщение

Софийски Потайности 🙂

Самопредставяне:

Имам дълъг опит зад себе си в сферата на институции, законодателство, администрация. С това вече приключих.
След серия от професионални прегаряния поради претоварване с работа реших, че е време да погледна извън София и вече имам някакви стъпки в тази посока.

Търся:

В този момент търся място за малка градина, където да приложа запазената и съхранена на файлове в последните няколко години информация за регенеративно земеделие и чисто отглеждане на зеленчуци и подправки. Имам и приятелка, готвач, която иска да готви сред природата, така че ще снимаме 🙂
Много бих искала за начало да намеря нещо в обхвата на столичния транспорт (напр. с. Кътина, Градец, Царичина, въобще южния склон на Ст. планина, или пък с. Плана, което е от другата страна на столицата) или поне място, до което редовно пътуват маршрутки (напр. Годеч или някое друго място в радиус ок. 50 км).
Това е краткосрочния ми план. За дългосрочните ще има друга публикация.
В момента участвам в проект на територията на община Ботевград и ако намеря нещо на територията на с. Трудовец или Разлив би било чудесно.
Ако решат да се присъединят и СъУчастници (със СъМишлениците нещо не се получи) ще е направо върха!

В замяна предлагам:

Насреща предлагам коректност. Има хора, които биха потвърдили, че когато срещна сериозни хора им отговарям със същото в замяна. С тези, които се опитаха да злоупотребят с добрината ми в миналото не се разбрахме 🙂
Имам на разположение нематериални ресурси, които са достъпни до всички от работно-приятелския ми кръг. Ако започнем да работим, ще разберете. Материалните ги поизчерпих, защото ме подведоха да инвестирам в нещо, което не се оказа моето, сега натрупвам нови. Е, бих заплащала рента за земя например. Това въобще не е проблем. Бих платила и някакъв наем, ако се появи място с къща, годна за обитаване или бих подобрила мястото и битовите условия.
Ще чакам с любопитство предложенията ви 🙂

Области, в които търся имот за стопанисване: